Konferensresa till Split

Varför välja Split?

Vill ni uppleva både citypuls och strand har ni kommit till rätt stad. Split är ett perfekt weekendalternativ. Den kroatiska hamnstaden är en knutpunkt för båttrafiken och färjorna till öarna som ligger strax utanför, t ex Brać och Hvar. Ta en drink eller en fika på Rivan, som ligger strax utanför den gamla stadskärnan och det nästan 2 000 år gamla Diocletianus palatset. Strosa i Gamla stan bland gamla palats, vackra kyrkor och gränder. Njut av god mat och vin, på någon trevlig restaurang/konoba, som ligger i gränderna i den gamla stadskärnan eller strax utanför.

 

 

Trevligt 5-stjärnigt konferenshotell vid havet

Detta 5-stjärniga hotell har ett unikt läge vid stranden, i Podstrana, 7 km från centrala Split. Hotellet har en 800 m lång strand, utomhuspool, anlagda trädgårdar och utsikt över Split och öarna längs kusten. Nedanför hotellet ligger en kiselstenstrand. Här finns även en trevlig bar, Gooshter Bar. Här finns även flera trevliga restauranger.

Här finns ett nyrenoverat konferenscenter med olika typer av konferenslokaler, för både små och stora grupper.

Hotellet har en trevlig båthamn, varifrån trevliga båtutflykter kan organiseras ut till den vackra övärlden utanför Splits kust.

Hotellets spa- och hälsocenter Re:Cupera, erbjuder en inomhuspool, gym, bastu, ångbad, bubbelpooler, ett meditationsrum, tennisbanor mm.

Hotellet erbjuder en avkopplande atmosfär med stora panoramafönster. Alla rum har balkong med stora fönster, badkar eller dusch, luftkonditionering, gratis WiFi, minibar, värdeskåp, strykjärn, samt LCD-TV med satellitkanaler.

Kontakt

PROGRAMFÖRSLAG
Dag 1
Ankomst 
Transfer till hotellet
Lunch på hotellet
Konferens
Kaffepaus
Dagens konferens avslutas
Fri tid
Välkomstdrink och middag på hotellet
Dag 2
Frukost
Konferens
Kaffepaus
Dagens konferens avslutas
Samling 
Aktivitet & lunch
Fri tid
Gemensam middag på stan
Dag 3
Frukost
Samling
Dagsutflykt med lunch och aktiviteter
Fri tid
Middag på egen hand
Dag 4
Frukost
Utcheckning
Transfer till flygplatsen

 

AKTIVITETER

Ribbåtsutflykt

Vi tar med er på en heldagsutflykt i den vackra skärgården utanför Split. Här finns bl a öarna Hvar, Brač, Šolta, Vis m fl. Här kan ni välja olika rutter, beroende på vilken som passar er bäst.

7-9 timmar

Rafting

En uppskattad aktivitet är forsränning på floden Cetina. Den tar ca 3 timmar. Efter forsränningen äter vi en traditionell dalmatisk lunch på en restaurang vid floden. Här kan ni även välja Zipline över Cetina som en aktivitet.

5 timmar

Katamaran

Utflykt med katamaran i Spllts vackra skärgård. Här har ni valmöjligheten att äta lunch på katamaranen eller på en restaurang på någon av öarna. Badstopp i vackra badvikar under dagen. 

5-8 timmar
GALLERI
PLATS