Bröllop i Kroatien

Bröllop i Kroatien

Bröllop i Kroatien

Kroatien erbjuder många romantiska platser för ett bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga. Dubrovnik är en fantastisk och romantisk stad att gifta sig i. Underbara omgivningar med utsikt över det turkosa havet, vackra öar med små pittoreska byar, vackra hotell med fina terrasser för bröllopsmiddagen och festen. 

Varje bröllop är unikt och det viktigaste för oss är att hjälpa er att förverkliga just Er gemensamma dröm i Kroatien. Att planera ett bröllop är tidskrävande och stundtals förvirrande med alla val som ska göras och detaljer som ska kommas ihåg. Vi finns där och guidar er åt rätt håll utifrån era önskemål och visioner. Vi hjälper er att planera och arrangera ert bröllop så att det blir det där speciella som gör er stora dag alldeles särskilt minnesvärd. Med vår hjälp får ni tid för varandra och kan koppla av och njuta av dagen samtidigt som ni får det bröllop ni önskat er. 

Ni kanske själva har önskemål om var i Kroatien ni vill gifta er – kanske rent av en speciell by där ni har gemensamma minnen ifrån – eller så vet ni inte alls var exakt ni vill ha ert bröllop. Oavsett så hjälper vi er ta fram alternativ och förslag och vår styrka är att vi känner Kroatien och vi lyssnar på just era specifika behov och ger er förslag som vi tror kommer att passa just er. 

Allt ni behöver göra är att säga Ja! 

Hur går det till?

Det börjar med att ni kontaktar oss på antingen mail eller telefon. Därefter pratar vi på telefon eller bokar in ett möte där ni får berätta om er själva och era drömmar och vi lär känna varandra. N berättar hur ni vill att det ska se ut, antal gäster, datum, budget m.m. och vilka bitar ni vill ha hjälp med. Därefter tar vi fram olika förslag och ger er prisuppgifter. I vårt arvode ingår sedan alla möten, samtal och hjälp som ni kan behöva fram till er stora dag. Vi kan även vara med på plats och vara behjälpliga med allt under den stora dagen. Väljer ni att boka in oss för ert bröllop skickar vi ut ett avtal och en delfaktura. När avtalet är påskrivet och fakturan betald är bokningen klar och vi påbörjar planeringen inför er stora dag!


Förverkliga er dröm i Kroatien!

Bröllopsresa till Kroatien

Vi arrangerar även er bröllopsresa. I vårt utbud av bostäder hittar ni allt från lägenheter i pittoreska byar eller exklusivt boende på hotell. Med vår erfarenhet och era önskemål lägger vi upp en bröllopsresa som passar just er, oavsett om den varar i några dagar eller i flera veckor. Kroatien är fyllt av vackra platser och resan kommer att bli ett minne för livet. 

Ambassaden i Zagreb

Svenska Ambassaden har ingen tjänsteman som har rätt att förrätta vigsel i Kroatien. Det finns heller ingen svensk kyrka i Kroatien. Men det finns flera sätt att ordna med vigsel i Kroatien. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Vigsel i KroatienKontakta Lilli Dahl för mer information.
072-252 16 10

wedding@incroatia.se

eller
lilli@incroatia.se