Stonehouse Dvor I

Vackert nyrenoverat stenhus på ön Hvar

Stonehouse Dvor Pitve I,är ett över hundra år gammalt stenhus, med utsikt över hav och berg, i den lugna lilla byn Pitve på ön Hvar. Huset är nyrenoverat där man har bevarat det traditionella med modern touch. Letar ni efter en lugn oas långt från vardagsstressen för en skön semester med familj och vänner är detta en fantastisk plats. Huset ligger endast några kilometer från semesterorten Jelsa, där ni hittar affärer, restauranger, barer, små hamnar, stränder mm. Här finns en stor pool, utegrill, trädgård med grönsaksland. Här finns flera terraser med sittgrupper. Huset är omgivet av olivlundar, vinodlingar och vacker vy. Stonehouse Dvor är en av villorna i ett komplex med två andra villor. Husen hyrs ut separat eller tillsammans, om ni är ett större sällskap. Se även Stonehouse Dvor II och III.

Här är allt enklare, lugnare, mer avslappnat med en varm atmosfär av det förflutna, vilket får det att verka som om tiden har stannat.

 

Husets storlek: 200 kvm 

 

 

BESKRIVNING

Två sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelssängar och två utdragssängar och fyra badrum.Här finns ett välutrustat kök med sittplatser för 8 personer. Stort vardagsrum med två soffor.

SAMMANFATTNING
Från

52,810 kr

Typ villa
Sovrum 3
Sovplatser 6+2
Badrum 4

Viktig information om våra priser

Fr o m datumPris/Vecka i SEK
01-06-2023 52,810 kr
01-07-2023 76,880 kr
01-09-2023 67,270 kr
Priset är baserat på aktuell växelkurs.
FASTIGHETSEGENSKAPER
GALLERI
PLATS