In Croatia
Kroatien > Centrala Dalmatien > Brac, centrala Dalmatiens skärgård | Pool | Kustnära | Tennis

Havsutsikt på ön Brac. Villa Maruka är ett renoverat gammalt traditionellt dalmatinskt stenhus fr slutet av 1800-talet.Gården har poolGården ligger nära havetGården ligger nära en stad

Här har man försökt bevara så mycket som möjligt av den gamla charmen. Villa Maruka ligger i den lilla byn Mirca, 800 m fr havet. Här finns härliga promenad- och cykelvägar samt vandringsleder, längs med stranden eller bland olivlundar. Huset har en pool med soldäck och utedusch, ett sommarkök med grill, täckt terrass, byggt av sten, där man kan njuta av härliga måltider. Allrummet/vardagsrummet, som tidigare var en ”konoba” där man förvarade vin och olivolja, har en öppen spis. Huset har ett kök med matplats, ett stort sovrum med dubbelsäng, två badrum och en separat toalett. På övervåningen finns två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Här finns även ett badrum och en utgång med trappa ner till pool och uteplats. Det finns en täckt parkeringsplats för två bilar. Här erbjuder man även massage och barnpassning mot extra avgift. 3 km bort ligger semesterorten Supetar, där utbudet är större avseende restauranger, barer etc. Här hålls varje sommar, mellan juni och september, olika kulturevenemang som konserter, jazzfestival, folklorekvällar, utställningar etc. Har ni bil kan vi varmt rekommendera dagsutflykter till bl a semesterorterna Bol och Milna, eller varför inte besöka en vingård.



Villa Maruka

6+2b

Bottenvåning: sovrum med dubbelsäng och utgång till terrass, två badrum, en separat toalett, vardagsrum med golvvärme och öppen spis samt en bäddsoffa för en vuxen eller två barn, kök, matplats. Våning ett: två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, badrum med badkar och golvvärme. Internet (usb)utan extra kostnad upp till 1Gb per vecka.

Pris / vecka
13 480 - 29 580 kr
Se priser/Boka


Pool: Ja, 9 x 6,5 m, uppvärmd, 15/4-1/10
Kustnära: Ja, 0,8 km
Golfbana: Nej
Husdjur: Nej
Tennis: Ja, 3,0 km
Ridning: Nej
Allmänna kommunikationer: Dåliga
Rekommenderas egen bil? Ja
Närmaste samhälle: Mirca
Närmaste större samhälle: Supetar 3 km, Sutivan 5 km, Split ca 50 minuter med färja.
Järnvägsstation: Split
Flygplats: Split Airport, 44 km. Zadar - Zemunik Airport, 174 km.
Särskilda villkor: Våra särskilda villkor gäller
Tillbaka

Skön pool tilllhör Villa Maruka på charmiga ön Brac i kroatiska skärgården utanför Split.Skön pool tilllhör Villa Maruka på charmiga ön Brac i kroatiska skärgården utanför Split. (Förstora bild)

Solterrass med skön utsikt på villa Maruka på ön Brac.Solterrass med skön utsikt på villa Maruka på ön Brac. (Förstora bild)

Kök i Villa Maruka i KroatienKök i Villa Maruka i Kroatien (Förstora bild)

Visa alla bilder
Vardagsrummet i Villa Maruka i byn Mirca på ön Brac.Vardagsrummet i Villa Maruka i byn Mirca på ön Brac. (Förstora bild)

Ett av tre sovrum i Villa MarukaEtt av tre sovrum i Villa Maruka (Förstora bild)

.... ännu ett sovrum på villla Maruka.... ännu ett sovrum på villla Maruka (Förstora bild)

Ett av badrummen på Villa MarukaEtt av badrummen på Villa Maruka (Förstora bild)

Täckt matplats vid grillen på Villa Maruka på ön Brac i Kroatien.Täckt matplats vid grillen på Villa Maruka på ön Brac i Kroatien. (Förstora bild)

Villa Maruka ett traditionellt stenhus med pool på ön Brac i Kroatien.Villa Maruka ett traditionellt stenhus med pool på ön Brac i Kroatien. (Förstora bild)

Sök bostad

Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/region:

Bostad/ort/stad/ö:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra

Nyheter:
Visa nyheter 2017


Du har en uråldrig webbläsare

Din webbläsare gör internet långsamt, fult och buggigt. Den gör även att vår hemsida inte fungerar.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (det tar 10 sek)